Wednesday, January 7, 2009

Milano Gennaio 2009

I returned home to Milan yesterday from Finland. I had a great vacation with my family and friends. My mind and body really needed the break from school and life here.
My daddy was so sweet to take me to Helsinki... again waking up in the middle of night and driving 500km. What would I do without him? Hih hih... The flight was delayed, because the airport of Malpensa was closed!!!!!! Yeah, too much snow....white like home in Rauma.

When I finally made it home through all the snow, I found my appartment freezing. I kinda knew it, but it was colder than I thought, +5C. I turned on the gas, lit all the candles and put on the heater which I brought from Finland, but still it was freezing cold. I ended up spending the evening under covers, dresses like a snowman and watching soaps. Nice!!!

It is still chilly inside, but warm tea helps a bit... ;o)

I went for a quick walk to take these pictures from Naviglio and close to my house. It was so beautiful...

One of my favourite restaurants, Officina 12.

Inner courtyard where I was for the coctail party in September, looking cool.

Just outside my supermarket...
This is from my courtyard. I now know that in the future I want to live somewhere where is a real winter or then have a cabin in the Alps or Finnish Lapland. I love snow!!! Now back to reality and working with my collections. It is good to be back! I can`t wait to see my friends again..

4 comments:

Katariina said...

Voi, uskomatonta miten paljon siellä onkaan lunta!!!! Ihan täysi talvi!! Ihania kuvia :)

ja +5c sun asunnossa! Muistan hyvin nuo kylmät asunnot... :S Vaikka ei ikinä uskois, mutta en ole ikinä ollut niin kylmissäni kuin Ausseissa. Siellä asunnot on rakennettu lämpimään säähän ja kyllä sielläkin talvella/öisin on viileämpää. Ja asunnot on silloin uskomattoman kylmiä!! Nukuin välillä pipo päässä, villasukat jalassa ja lapaset kädessä, kun oli niin vilu :) Onneksi sulla on lämmitin ja lämmin tee auttaa aina :)

Kazza said...

Härregyyd miten paljon lunta! En olisi Milanosta uskonut. :D

Ja voin sanoa samaa kuin Katariina tuossa, en ole ikinä ollut niin kylmissäni kuin täällä Uudessa Seelannissa. Talot on rakennettu suoraan sanottuna päin p:tä! Talvella ei voi koskaan olla liikaa vaatteita päällä ja yöllä tuntuu että nenä jäätyy päähän :D Toivottavasti saat pidettyä itsesi lämpimänä. :)

stellina said...

Kiitti!
Tuttu tunne... ;o)

Sain joululahjaksi Joutsen-untuvatossut ja pakko myöntää, että nukun ne jalassa. ;o) Äiti opetti joskus, että hieno nainen ei nuku sukat jalassa, mutta tästä on pakko luistaa... Hih...

-S- said...

Oi kuinka kaunista. Täällä taas kun sataa vain vettä, blaaah! Noh, kesää jo odotellessa :D