Sunday, December 7, 2008

Fiera di Sant'Ambrogio

My friend Teemu missed our dinner on Friday evening so we made other plans to meet. Today is the feast of Sant´Ambrogio, Milan`s patron saint and I had heard that there would be a market which I wanted to visit. Hmmm... I don`t think we found it, because we ended up to the Duomo. It didn`t matter. We had good time walking in the beautiful weather under the blue sky. It is always good meeting Finnish people, especially now under Finland`s independence day. I guess that for the first time here in Milan I am a bit homesick. It must be because of having a bit rougher week. I am stressed of the future and I have totally lost my motivation to study. I am desperately in a need of a break from all of this. I am dreaming of a skiing holiday, fireplace, good company and glögg. ;o)3 comments:

Katariina said...

Ihania kuvia Duomon aukiolta. Ilma näyttää just niin aurinkoiselta ja paikka niin kauniilta kuin muistan sen vuosi sitten, kun olimme näihin aikoihin siellä :) Sun opiskelutahti kuulostaa tosiaan aika rankalta, mut onneks on nää viikonloput, kun voi varmaan edes vähän relata ja kohtahan on joulukin :) Mukavaa viikkoa sulle :)

Mari said...

Kuulostaa siltä, että tiedät enemmän Milanon shoppailupaikoista kuin minä.. Joten tulipa mieleen, sattuisitko tietämään milanolaisista kirpputoreista? Onko vinkkejä mistä lähteä etsimään? Kiitos jo etukäteen! :)

stellina said...

Heissu!
Mä en oo törmännyt yhteenkään kirpputoriin täällä. Navigliolla kun on markkinat niin tuolla välikadulla kun lähtee Via Vigevanolta löytyy aina vaatteita, mut ne on sit vintage- vanhoja... Jos kuulen niin infoon sua. ;o)